Workshop Duurzame(re) bankrekening

Wist je dat jouw bank je spaargeld gebruikt om in bedrijven te investeren? Met jóuw geld -en dat van tienduizenden andere Nederlanders- bepalen zij met hún investeringsbeleid een bepaalde koers. Bijvoorbeeld op het gebied van mensenrechten, natuur, wapens of dierenwelzijn.

Past het investeringsbeleid van jouw huidige bank wel bij wat jíj belangrijk vindt in het leven? Tijdens twee identieke, laagdrempelige informatiebijeenkomsten besteedt Esther Bliek, één van de Delftse Klimaatburgemeesters, hier aandacht aan en ontdek je hoe goed (of teleurstellend) jouw bank scoort op verschillende vlakken.

Wanneer: Woensdag 17 januari en zondag 21 januari, van 13 – 15 uur, in de buurthuiskamer, Bellinilaan 4 in Delft. Toegang gratis.

Speelde je zelf al langer met de gedachte om over te stappen naar een duurzamere bank? Dan kun je deze sessie ook gebruiken als stok achter de deur om die overstap te maken. Er is WiFi aanwezig, maar het meenemen van een eigen laptop is dan wel zo fijn.

Kun je niet naar de bijeenkomst komen, dan kun je ook zelf kijken op de eerlijke bankwijzer, een samenwerkingsproject van Milieudefensie, Amnesty International, Oxfam-Novib en PAX.

Het evenement is afgelopen.

Datum

17-01-2024
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:00

Locatie

Buurthuiskamer
Bellinilaan 4
Categorie