Op Wereldvoedseldag, vrijdag 16 oktober, bereiden Delftse koks een verrassingsmaaltijd waarbij niets verspild is.
Om zelf af te halen, dus geheel corona-proof.
Eet goed, verspil niets!
Er is honger in de wereld maar ook veel verspilling. Per jaar gooien we in Nederland 50 kilo voedsel per persoon weg. Dat schreeuwt om verandering!
Verschillende koks en restaurant ‘I Change’ gaan de verspilling van voedsel tegen en bereiden een voedzame wereldmaaltijd. De prijs bepaal je zelf!
Aanmelden kan niet meer helaas, we zitten vol!
Je kunt je nog wel aanmelden voor de online lezing van Feike van der Leij (Hogeschool InHolland in Delft): ‘Insecten maken de goals’. Hoe alternatieve voedselbronnen helpen bij een eerlijker verdeling van voedsel over heel de wereld.
Deze livestream is op 16 oktober vanaf 18 uur. Geïnteresseerden krijgen een link naar de MS Teams-sessie. Meld je aan via e-mail →
Geef een reactie